Назад

Раннє бронювання: міфи і реалії

Поговоримо про раннє бронювання?

Чому ж все таки раннє бронювання стало таким популярним і Ви все більше плануєте свої подорожі наперед, чи вигідно це, чи просто маркетинговий хід туроператорів?
Раннє бронювання прийшло до нас з Європи, де більше 80% користуються цією послугою, щоб заощадити і розпланувати свій час наперед. Останніми роками кількість туристів, які бронюються по «ранньому бронюванні» значно побільшало, оскільки пропозиції дійсно вигідні, і жодні «гарячі тури» цю ціну не переб’ють, зараз кількість туристів збільшується, і ціни, відповідно, теж, тримаються на рівні, за останні 2 роки, чим ближче до вильоту, ціни стають навпаки, ще вищими.

Що ж насправді дає раннє бронювання?
Раннє бронювання – це спільний продукт туроператорів, авіакомпаній та готелів. Мета цього дійства – зниження цін на літній відпочинок, що в свою чергу дозволяє наперед залучати кошти туристів, надаючи їм за це певні суттєві знижки . Вигода обопільна. Власнику готелю вигідно до початку сезону реалізувати частину номерів за більш низькою ціною, забезпечити завантаженість в сезон, спланувати та реалізувати видатки на підготовку до сезону. Так само з туроператорами і авіакомпаніями, яким гарантія реалізації продукту вигідна та необхідна. Знижки на готелі досягають 50%.
При ранньому бронюванні у Вас величезний вибір готелів, номерів, вильотів. Часто, коли бронюємо за декілька тижнів до вильоту, більшість готелів вже в «стопі» і Ви змушені вибирати з гірших варіантів за дорожчу ціну. По ранньому бронюванні Ви можете вибрати ексклюзивні готелі за доступними цінами.

Розтермінування оплат.
Туроператори пропонують оплату при бронюванні від 10%, що дуже зручно і вигідно. Решту суми оплачуєте частинами. Вся оплата повинна бути здійснена не пізніше чим за 2 тижні до вильоту.
Вигідні умови ануляції. Тут звичайно теж все залежить від туроператора, але в більшості тур можна анулювати без штрафів, або з мінімальними штрафами, або змінити дати турів чи навіть готель.
Впевненість у відпочинку. Раннє бронювання дає можливість наперед підготуватися до подорожі, подбати про відпустку, владнати всі справи, підготувати гардероб, подумати про маршрут подорожі.

Які країни вигідно бронювати по ранньому бронюванні?
В першу чергу це європейські напрямки: Греція, Іспанія, Кіпр, Хорватія, Італія, Болгарія, Чорногорія. Всіма популярні Туреччина, Єгипет та Туніс останні роки пропонують дуже вигідні ціни…

Звичайно, ми не можемо не згадати раннє бронювання 2020, яке було мега популярним, а тоді прийшла весна і всі кордони закрили до 1.07, а більшість європейських країн не відкрилися до тепер. Але, зважаючи на форс мажорні обставини, туроператори, готелі, та авіакомпанії гідно прийняли цей виклик, пішли назустріч туристам і надали максимально вигідні умови для використання раніше заброньованих послуг. Саме тому, зважаючи на досвід попередніх років ми впевнено можемо сказати що раннє бронювання це завжди вигідно і безпечно!

То як, цікавить раннє бронювання? Тоді чекаємо, адже пропозицій так багато…. А ціни такі солодкі….

Поділитись: viber facebook /telegram