Агенція подорожей "ЛаймТайм" - твій незабутній коктейль емоцій і вражень!

advantage
Дружній підхід
advantage
Досвід в туризмі 15 років
advantage
Індивідуальний підбір туру
advantage
Підтримка 24/7

Гарячі Тури

Більше
Більше Гарячих Турів

Відгуки про Нашу Агенцію

Ігор

03 Вер 2021

"Купляли тур у туреччину, все було дуже якісно та професійно зроблено, швидко відповідали надали гарний вибір готелів. Дуже сподобалось що все можна було зробити онлайн(в іншій компанії просили прийти спочатку щоб почати роботу). Вдалось підібрали саме такий готель як нам і потрібно було, відпочинком зодоволені, дякуємо!"

Соломія

13 Січ 2021

"Відпочивали вже в друге від фірми "ЛаймТайм", перший раз в Єгипті, а другий в Чорногорії, дуже задоволені. В агенції дуже приємні дівчата, вони врахують всі ваші побажання незалежно від бюджету виберуть найоптимальніший варіант. Супроводжують продовж всього відпочинку, попереджають про зміну рейсів і відповідають на всі питаття. Раджу друзям і знайомим "ЛаймТайм"."

Ірина

21 Жов 2020

"Тільки повернулись з друзями із Бодруму, готель Grand Park Bodrum 5*, і ми неймовірно задоволені. Дівчата допомогли нам знайти чудовий варіант за оптимальну ціну. Повна підтримка та консультація в будь яких питаннях щодо відпочинку. Щиро Вам дякуємо за організацію нашого відпочинку."

Ярослав

10 Вер 2019

"Дякую за чудово підібраний відпочинок. Їздили величезною компанією з малими дітьми на 14 днів, готелі були підібрані чудово, відпустка задовольнила усіх. З нетерпінням чекаємо наступного літа, щоб знову нас відправили на нові неймовірно приємні пригоди. Ще раз Дякуємо!!!"

Сергій

03 Сер 2019

"Відпочивав у The grand hotel sharm el sheikh 5*. Агенція підібрала готель згідно вимог клієнта. Всім задоволений. Працівники агенції дуже комунікативні і позитивні. Якщо рейс затримали, агенція повідомляє завчасно, навіть в не робочі години, приємно здивувало."
Додати відгук